Online keuzehulp

Online keuzehulp

Welke blokhut past het beste bij u?

Filter op breedte en diepte

Misschien wel de belangrijkste vraag welke wij u zullen stellen bij de zoektocht naar de perfecte blokhut afgestemd op uw wensen.
Wat mag de maximale afmeting van uw blokhut zijn?

Hieronder kunt u de maximale breedte en diepte aangeven van de door u gewenste blokhut.
Wanneer u vervolgens op ‘Filter’ klikt, komt u op de pagina terecht met blokhutten die aan deze afmeting voldoen. Op deze pagina kunt u uiteraard voor nog veel meer mogelijkheden kiezen. Denk bijvoorbeeld aan het type dak, de hoogte of de dikte van uw blokhut. Komt u er ondanks onze filters toch nog niet uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en helpen u graag bij het kiezen van de juiste blokhut.
U kunt ons bereiken op:   Online keuzehulp 0591-212184

Afmeting

Online keuzehulp
Altijd op de hoogte van de laatste aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Volg je ons al op social media?

Volg jij ons al op social media? Wij plaatsen hier de nieuwste artikelen, interessante tips en klantervaringen. Ook geven we je inspiratie, ideeën en laatste trends omtrent het ontwerp en inrichting van jouw blokhut en tuin. Neem eens een kijkje!

Contact gegevens

Pollux 7
7891VA Klazienaveen

0591-212184

[email protected]

Klantenservice

Een van onze kwaliteiten is dan ook om u te woord staan bij het maken van de juiste keuze bij het aankopen van een product uit ons assortiment. Wij begrijpen dat u graag snel te woord wilt worden gestaan bij vragen over een bestelling of bezorging en daarom staat ons team iedere dag voor u klaar.