Over ons

Blokhut.nl

Bij Blokhut.nl vind u een combinatie kracht van een no nonsens (familie) bedrijf en hoogwaardige kwaliteit tuin producten. Naast blokhutten en tuinhuizen heeft Blokhut.nl zich gespecialiseerd in houtbouw, overkappingen, glaswanden, aluminium veranda’s, en wellness. Binnen ons assortiment is tevens maatwerk mogelijk. Een uniek assortiment en dat onder één dak!

 

Geschiedenis

Blokhut.nl is ontstaan in 1994; dit onder de vlag van de Bigg Boss bouwmarkten in Klazienaveen en Coevorden. Hier werden de eerste tuincentra’s aan bouwmarkten gekoppeld. Met een groot showterrein vol blokhutten en tuinhuizen wat uiteindelijk resulteerde in het marktleiderschap in Nederland.  In 1997 werd hieraan een website gekoppeld met de naam Blokhut.nl. De bouwmarkten inclusief blokhut & tuinhuis afdelingen werden verkocht aan de Praxis groep in 2001. De naam Blokhut.nl is altijd in familie handen gebleven.

 

Nu

In 2021 werden de ideeën van de toenmalige eigenaar (Johan Velzing)  Werkelijkheid Hieruit vloeide Blokhut.nl anno 2022 voort. Tweeëntwintig jaar nadat de laatste blokhut werd verkocht is er een nieuw concept ontstaan waar we trots op zijn; Blokhut.nl Als het kwaliteit moet zijn!

Naast de online focus zal er gefaseerd in de lente van 2022 het showterrein gereed worden gemaakt in Klazienaveen (Emmen). Neem gerust contact op voor de huidige status.

 

Kernwaarden

Als Blokhut.nl vinden wij het nastreven van onze kernwaarden belangrijk;

       Kwaliteit

       Plezier

       Betrouwbaar

       Passie voor het vak

–    Vakkundig

Kwaliteit

Service

Snelle levering

Garantie

Ervaring