Verzenden & Retourneren bij Blokhut.nl

Op het moment dat u een bestelling heeft geplaatst, doen wij er bij Blokhut.nl alles aan om het product zo snel mogelijk bij u te leveren. Producten die via de post worden verstuurd duren vaak enkele werkdagen.

Bij de aanschaf van grotere producten, zoals een blokhut, tuinhuis, aluminium veranda, sauna of jacuzzi zal er contact met u worden opgenomen over de levering van het desbetreffende product.

Voor uitlevering zal er contact met u worden opgenomen over de uitlevering van uw blokhut of tuinhuis.

In het geval dat u toch nog met vragen blijft zitten over uw levering kunt u direct contact met ons opnemen via onze klantenservice! Wij zijn te bereiken via 0591 – 21 21 84 (alleen geopend tijdens werkdagen en kantooruren).

Retourneren

In het geval dat het bestelde product toch niet helemaal naar wens is is het in de meeste gevallen mogelijk om dit product te Retourneren. Om het product te retourneren dient het product in de originele verpakking te zitten en moet het onbeschadigd zijn.

De retourmelding kunt u aangeven bij de desbetreffende adviseur die u geholpen heeft, tevens kunt u de retour melden via [email protected]. Onze medewerkers zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Bij de retournering van een product vragen wij altijd om uw naam en adresgegevens. Indien u een product wilt retourneren verwachten wij een korte toelichting waarom het product retour gezonden wordt en tevens verwachten wij afbeeldingen van product dat u retour wilt zenden. Samen met onze medewerkers hopen wij u op deze manier op een gepaste wijze van dienst te kunnen zijn.