Onze actie blokhutten


ONZE ACTIE BLOKHUTTEN

Tegenwoordig heeft bijna elke tuin een blokhut of tuinhuis staan. Ze zijn erg populair en dat is natuurlijk voor een reden. Een blokhut is multifunctioneel en het kan voor meerdere doeleinden worden gebruikt. Een blokhut kan worden gecreëerd als een plek om even te ontsnappen aan de realiteit. Misschien is dit voor u sporten, relaxen in de tuin, feestjes en partijen of juist om uw hobby uit te oefenen. Een blokhut kan daarnaast ook worden gebruikt voor extra opbergruimte of als een mooie opvulling voor uw tuin. Onze actie blokhutten voor geweldige prijzen kunnen u een handje helpen om deze wens in vervulling te laten gaan. 
Onze actie blokhutten
Samenstellen
Sluiten

Blokhut Klazienaveen 300 x 300 + luifel 120cm Wanddikte 19mm

Van 2.099,00 voor 1.350,00
Onze actie blokhutten
Samenstellen
Sluiten

Kapschuur Texas L 420 x 328 x 290 cm Wanddikte 44mm

Van 2.429,95 voor 1.695,00
Onze actie blokhutten
Samenstellen
Sluiten

Kapschuur Texas XL 578 x 378 x 290cm Wanddikte 44mm

Van 3.685,95 voor 2.650,00
Onze actie blokhutten
Samenstellen
Sluiten

Blokhut Moderno 220 x 300 x 230cm Wanddikte 28mm

868,90 incl. btw
Onze actie blokhutten
Samenstellen
Sluiten

Blokhut Boedapest 510 x 510 x 277cm Wanddikte 70mm

Van 8.690,95 voor 6.250,00
Onze actie blokhutten
Samenstellen
Sluiten

Blokhut Virginia 480 x 390 x 223cm wanddikte 44mm

Van 5.500,00 voor 3.495,00

Materialen van onze actie blokhutten

 
 
 
 

Onze actie blokhutten zijn gemaakt van onbehandeld Scandinavisch vurenhout. Dit is gewoonweg voordeliger dan één van steen of kunststof. Ook geeft het vurenhout een warme uitstraling aan uw tuin. Bij blokhut.nl hebben we nog vele andere producten om uw blokhut te voorzien van het gehele plaatje. Onze actie blokhutten zijn onbehandeld en dat houdt in dat het niet met chemische producten zoals verf, vernis, olie of impregneer middelen is behandeld. Het is daarom belangrijk, wanneer u een van onze (actie) blokhutten koopt, dat u uw blokhut impregneert, want hierdoor bescherm je het hout tegen vocht en schimmel. Door het impregneren wordt de levensduur van uw blokhut aanzienlijk verlengd. Naast verf, beits en impregneermiddel bieden wij ook dakbedekking en dakgoten aan voor uw blokhut. De dakshingles zijn in diverse kleuren en soorten verkrijgbaar en zijn makkelijk te monteren. Een dakgoot is essentieel om de levensduur van uw blokhut te verlengen. De dakgoot vangt het water op en hierdoor komt het niet op de grond terecht om vervolgens ook met de zijwand en fundering in aanraking te komen. Dit voorkomt veel problemen, zoals houtrot en het eventueel wegzakken van uw fundering. 

 
 
 
 

Welke blokhut past bij u

 
 
 
 

Een blokhut of tuinhuis is een mooie toevoeging voor een tuin, maar welke blokhut past bij úw tuin? Een leuk feitje is dat een blokhut of tuinhuis de waarde van uw woning verhoogd. Dit omdat het een extra toevoeging is aan uw tuin en hierdoor aantrekkelijker. Dus heeft u de ruimte in uw tuin om een grote blokhut neer te zetten, dan adviseren wij dat zeker. Een mooi voorbeeld van een grote blokhut is de blokhut Maribo van 660 x 660 x 229 cm. Deze L-vormige blokhut met plat dak is ideaal voor opbergruimte, zoals voor gereedschap als fietsen. De ruime overkapping aan beide zijdes biedt u de mogelijkheid om een gezellig zitgelegenheid te creëeren. 

Geen plek voor een grote blokhut? Niet getreurd, wij bieden ook kleinere formaten blokhutten aan.  De blokhut Moderno zou een mooie blokhut kunnen zijn voor een kleinere tuin. U heeft nog steeds genoeg opbergruimte voor al uw gereedschap en fietsen en dat in een blokhut dat is voorzien van een moderne uitstraling. 

 
 
 
 

Jouw ontwerp wordt realiteit

 
 
 
 

Zit uw blokhut niet tussen onze actie toppers? Voor een blokhut op maat bent u bij ons op het juiste adres. Naast het reguliere aanbod aan blokhutten, bieden wij klanten ook de kans om hun eigen ontwerp tot leven te brengen. Wij nemen uw wensen en behoefte door en maken voor u een op maat gemaakte blokhut. Wij hebben blokhutten in vele kleuren, soorten en maten. Voor elk budget en tuin zijn er opties genoeg bij Blokhut.nl. Als u liever zelf een poging waagt om uw blokhut te ontwerpen, dan hebben we voor u op de site een online tool om u te helpen met het bouwen van uw droom blokhut.

Heeft u nog vragen over onze actie blokhutten of benieuwd naar de mogelijkheden voor uw blokhut? Neem vrijblijvend contact op!

 

Nieuwsgierig geworden? Neem contact op!


    Log in

    sluiten

    Scroll To Top
    We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te browsen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.